Vectorworks,
je ideale ontwerppartner

  • Superieur in 2D en 3D
  • Flexibel BIM
  • Inspirerend presenteren
  • Snel en krachtig
  • Intuïtief werken
  • Vlot uitwisselen
  • Versies voor elk vakgebied

Bovendien vervalt je licentie nooit en betaal je minder:

 


(meer informatie over deze vergelijking onderaan deze pagina)

 

Ontdek je voordeel

BIM voor ontwerpers

Met Vectorworks Architectuur profiteer je van de meest flexibele tools voor bouwinformatiemodellen. Verlaag de bouwkosten, verfijn bouwdetails en verhoog de energieprestaties – zónder je vertrouwde werkmethode te veranderen. Ontwikkel een virtueel prototype van een project met de nodige detaillering dankzij flexibele parametrische objecten. Wijzig en analyseer je BIM-modellen en maak interactieve projectrapporten aan.

Beste 3D op de markt

Combineer SketchUp™, Rhino™ en AutoCAD™ in één krachtig en intuïtief pakket. Duw, trek, boetseer en verander scherpe lijnen in vloeiende vormen. Dankzij Subdivision Modelling - oorspronkelijk ontwikkeld door Pixar Animation Studios - en NURBS Surfacing teken je met Vectorworks elke vorm die je maar kan bedenken. Of schakel over naar Power User-modus en gebruik de grafische scripting van Marionette voor parametrische architectuur. Alles wat je zelf in 3D modelleert, kan je naadloos integreren in je BIM en OpenBIM.

Vlot uitwisselen

Vectorworks’ uitgebreide ondersteuning voor alternatieve bestandsformaten maakt samenwerken met andere programma’s makkelijk. Wissel NURBS-modellen uit met Rhino™ of importeer conceptmodellen uit SketchUp™ of BIM-objecten via BIMobject™. Dankzij IFC communiceer je efficiënt met partners die misschien Revit™ of andere BIM-software gebruiken. Vectorworks ondersteunt naast IFC ook DXF/DWG, OBJ, STL, pdf en tal van andere populaire uitwisselingsformaten. Zo is en blijft Vectorworks de spil van je creatieve proces.

Haal het beste uit je team

Met Vectorworks werk je samen en gelijktijdig in hetzelfde Vectorworks-bestand, ook in de Cloud. De kantoorstandaarden van je software kan je dan weer makkelijk bewaren in gecentraliseerde sjabloondocumenten. Maar samenwerken met Vectorworks gaat verder dan je eigen kantoor. Met de BCF-manager bespreek je problemen in een BIM-model met je partners rechtstreeks vanuit Vectorworks. En via Cloud Services kunnen partners en klanten jouw (3D-)bestanden bekijken.

Overtuigend presenteren

Met de grafische toolset van Vectorworks Architectuur heb je grafische software als Photoshop™, Illustrator™ of Indesign™ niet langer nodig. Je werkt je tekening af met kleurverlopen, 2D-texturen en schetsstijlen, verfijnt lijnen of speelt met transparanties en schaduwen. Dus ook wanneer je halverwege een BIM-workflow bijvoorbeeld snel wat overtuigende 2D-gevelvarianten wil maken.

Superieure SIM-gereedschappen

Met Vectorworks Landschap bouw je je Site Information Model (SIM) efficiënt op en wissel je het vervolgens uit via IFC. 2D- en 3D-ontwerpen worden aangevuld met slimme, hybride objecten en data in worksheets. Integreer het terreinmodel in je workflow en analyseer het inzake oppervlak, volume, helling, afgraving en aanvulling, bevloeiing of bezonning. Dankzij het Plantgereedschap stel je planten bovendien op op basis van ruimte en aantal.

Ongeëvenaard spektakel

Vectorworks Spotlight is de toonaangevende ontwerpsoftware voor de entertainmentwereld. Maak snel lichtplots, automatiseer papierwerk en visualiseer je ontwerp in high-end 3D-weergaven. De rechtstreekse koppeling met Vision zorgt voor een perfecte samensmelting van ontwerp en realiteit.

Geïntegreerde rendering

Welke Vectorworks-versie je ook kiest: high-end rendering is standaard. Met de prijswinnende rendermotor van Cinema 4D maak je rechtstreeks in Vectorworks verbluffende presentaties die er handgeschetst uitzien, perspectieven in een illustratieve stijl of fotorealistische 3D-visualisaties die je kan inpassen in foto's van de bestaande toestand. Of neem klanten mee op een Virtual Reality-wandeling doorheen je project, met enkel een smartphone en een VR-bril.

Jouw voordeel

KORTING

Vectorworks 2018 met 25% korting

GRATIS UPGRADE

Naar Vectorworks 2019 dit najaar

GRATIS SUPPORT

Gratis 1 jaar premium support

& MUCH MORE

Gratis toegang tot exclusieve bibliotheken en evenementen, de mogelijkheid om een extra licentie te huren en meer

Meer weten?

BE: +32 15 71 96 00

sales.be@designexpress.eu

NL: +31 182 756 660

sales.nl@designexpress.eu